Fillers: Ögon

Produktinformation

2 900 kr

Reviews

5 av 5 stjärnor

15 recensioner på Google

Nucleofill är en avancerad behandling inom estetisk medicin som är speciellt utformad för att förbättra utseendet på huden under ögonen. På Novia Kliniken är vi stolta över att erbjuda denna kliniskt bevisade och effektiva behandling till våra kunder.

Nucleofill är en injektionsbehandling som består av polynukleotider, naturligt förekommande föreningar som stimulerar hudcellernas förmåga att reparera och regenerera sig själva. Dessa injektioner ökar produktionen av kollagen och elastin, två vitala proteiner som bidrar till hudens fyllighet, elasticitet och fasthet. Resultatet ger en förbättrad hudton och textur, färre tunna linjer under ögonen och ett yngre utseende.

Behandlingen ges som en kur med upp till fyra behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Tecken på förbättring framträder först efter den andra behandlingen, därför rekommenderar vi att du utför minst två behandlingar. När man genomför en full kur på fyra behandlingar erhåller man ett rabatterat pris.

Efter uppnått resultat krävs det bara en behandling per år för att bibehålla resultatet.

Det är bra att vara medveten om att man får blåmärken efter behandlingen. Detta är en normal reaktion som ofta varar i minst en vecka. Det går bra att sminka över dessa blåmärken 24 timmar efter behandlingen.

Notera att detta inte är en vanlig tear trough-behandling. På Novia Kliniken har vi valt att aldrig genomföra tear trough-behandlingar då vi anser att riskerna är alltför stora.

Tid finns på lördag nästa vecka

Du behandlas alltid av vår legitimerade specialistsjuksköterska

Helt fantastisk! Kommer aldrig att gå till en annan klinik, personal, miljö och allt annat var hur bra som helst, kände mig helt trygg och är så nöjd med resultatet, naturligt och helt perfekt! Rekommenderar alla att gå hit!

Fanny V.
Behandling: Fillers

Skillnaden är verkligen så stor o jag älskart 👏🏻💯

Madeleine L.
Behandling: Botox & fillers