Om oss

På Novia Kliniken står vi för kvalité och naturligt resultat med ett stort fokus på trygga och säkra behandlingar. Vi har öppet på kvällar och helger för att erbjuda dig en hög grad av tillgänglighet. Du behöver därför inte bekymra dig om att ta ledigt från ditt arbete för att kunna ta del av våra tjänster.

Vi förlitar oss enbart på väletablerade fillersprodukter som har granskats i många kliniska studier.

Specialistsjuksköterska

Vi känner stor stolthet över att ha en specialistsjuksköterska som har kompetensen att förstå och leverera dina skönhetsmål. På kliniken kan du alltid se vår sjuksköterskas legitimation ifrån Socialstyrelsen.

Tryggt och säkert

Din säkerhet och trygghet är av yttersta vikt för oss. Vi använder fillermaterial som innehåller hyaluronsyra, en substans som naturligt finns i kroppen, vilket gör att kroppen gradvis bryter ner fillersprodukten över tid. Även om risken för allergiska reaktioner är minimal innehar vi alla nödvändiga hjälpmedel och mediciner som skulle kunna behövas - din hälsa är vår främsta prioritet.

Vår filosofi

Vi strävar ständigt efter att förhöja ditt utseende och uppnå ett naturligt resultat genom små förändringar. Din resa hos oss börjar med ett samtal med vår sjuksköterska för att diskutera dina önskemål och förväntningar, men också vad du vill undvika. Detta säkerställer att både du och vi har samma uppfattning om de förändringar som ska göras. Genom denna nära samverkan strävar vi efter att uppnå de resultat du önskar, och säkerställa att du lämnar vår klinik med ett leende på läpparna.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi svarar oftast inom 24 timmar.