Om oss

Novia Kliniken är en nytänkande skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar. Vi är en tillgänglig klinik som tillhandahåller öppettider på kvällar och helger, på så vis slipper du ta ledigt ifrån jobbet för att besöka oss.

Vi använder oss enbart av etablerade fillersprodukter som genomgått hårda tester. Du blir alltid behandlad av en erfaren sjuksköterska som vet vad som behövs för att uppnå din önskade förändring.

Specialistsjuksköterska

Vi är väldigt stolta över att vi har en specialistsjuksköterska hos oss som genomför dina behandlingar. På kliniken kan du se vår sjuksköterskas legitimation ifrån Socialstyrelsen.

Tryggt och säkert

Hos oss kan du alltid känna dig trygg under dina behandlingar. De fillersmaterial vi använder oss av består av samma uppsättning hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen. Det innebär att kroppen kommer bryta ner fillersprodukten över tid. Även om risken för allergiska reaktioner är extremt låg, har vi hjälpmedel och medicin tillgängligt utifall att det skulle behövas - vi tar din hälsa på största allvar.

Vår filosofi

Vi strävar alltid efter att förhöja ditt utseende och uppnå ett naturligt resultat genom små förändringar. Tillsammans med vår sjuksköterska går du igenom dina önskemål och förväntningar men också vad du inte vill uppnå. Allt för att kunna säkerställa att ni båda är med på de förändringar som ska genomföras. Detta möjliggör att önskade resultat uppnås och att våra kunder lämnar kliniken nöjda.

Vanliga frågor

Noviakliniken Novia Kliniken

Novia Kliniken är en skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar.

© 2020 Novia Life AB (559237-8987)

Sysslomansgatan 8, Uppsala