Om oss

Novia Kliniken är en nytänkande skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar. Vi är en tillgänglig klinik som tillhandahåller öppettider på kvällar och helger, på så vis slipper du ta ledigt ifrån jobbet för att besöka oss.

Vi använder oss enbart av etablerade fillersprodukter som genomgått hårda tester. Du blir alltid behandlad av en erfaren sjuksköterska som vet vad som behövs för att uppnå din önskade förändring.

Specialistsjuksköterska

Vi är väldigt stolta över att vi har en specialistsjuksköterska hos oss som genomför dina behandlingar. På kliniken kan du se vår sjuksköterskas legitimation ifrån Socialstyrelsen.

Tryggt och säkert

Hos oss kan du alltid känna dig trygg under dina behandlingar. De fillersmaterial vi använder oss av består av samma uppsättning hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen. Det innebär att kroppen kommer bryta ner fillersprodukten över tid. Även om risken för allergiska reaktioner är extremt låg, har vi hjälpmedel och medicin tillgängligt utifall att det skulle behövas - vi tar din hälsa på största allvar.

Vår filosofi

Vi strävar alltid efter att förhöja ditt utseende och uppnå ett naturligt resultat genom små förändringar. Tillsammans med vår sjuksköterska går du igenom dina önskemål och förväntningar men också vad du inte vill uppnå. Allt för att kunna säkerställa att ni båda är med på de förändringar som ska genomföras. Detta möjliggör att önskade resultat uppnås och att våra kunder lämnar kliniken nöjda.

Vanliga frågor

Ja! För att boka en konsultation kan du kontakta oss här, det går även bra att skriva till oss på vår Instagram!

Konsultationer hos oss är alltid kostnadsfria.

Hållbarheten varierar beroende på behandlat område och dina livsvanor.

Vanligtvis håller resultatet från fillersbehandlingar i ca 6-12 månader men vid upprepade behandlingar inom en kortare tidsperiod kan hållbarheten förlängas.

För botoxbehandlingar varierar det lite mer beroende på behandlingsområde. Man brukar säga att en botoxbehandling håller mellan 2 till 5 månader beroende på behandlingsområde.

Botox runt läppområdet har oftast kortare hållbarhet då detta område ständigt används när man pratar och uttrycker sig. Vanligtvis håller ett lipflip i upp till två månader.

Att du har blivit behandlad med fillers på en annan klinik tidigare är i sig inget problem. Dock bör det ha gått 6 månader sedan din senaste behandling. Vi uppskattar dessutom om du kan lämna uppgifter om vilken fillersprodukt som använts.

Det är inte heller ett problem att du blivit behandlad med Botox tidigare, men beroende på område ska det ha gått mellan 2-6 månader sedan senaste behandling. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

De material vi använder oss av består av samma uppsättning hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen.

Även om det är mycket ovanligt så kan kroppen reagera mot det bedövningsmedel som finns i fillersprodukten.

På kliniken tillhandahåller vi alla tänkbara medel som eventuellt skulle behövas för att stoppa en negativ reaktion. Det är väldigt viktigt att den klinik du besöker har tillgång till nödvändiga medel. Eftersom att det krävs att en läkare skriver ut dessa medel är det tyvärr vanligt att ej legitimerade fillersbehandlare saknar dessa.

Generellt sett kan du återgå till dina vanliga rutiner efter en fillers- eller botoxbehandling. Alkohol bör undvikas i 24 timmar efter behandling för att minska risken för blåmärken. Rökning rekommenderas inte de första 4 timmarna efter behandling.

Mer detaljerade och individuella instruktioner för eftervård får du vid ditt besök!

Hos oss kan du betala med antingen kort eller Swish. Vi är helt kontantfria och har valt att inte erbjuda delbetalningar på våra behandlingar.

Noviakliniken Novia Kliniken

Novia Kliniken är en skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar.

© 2020 Novia Life AB (559237-8987)

Armégatan 36A, Solna