Fillers: Näsa

Produktinformation

2 900 kr

Reviews

5 av 5 stjärnor

15 recensioner på Google

Att behandla näsan med fillers kan ge fantastiska resultat och förbättra näsans utseende på ett imponerande sätt. Denna avancerade behandling kräver goda anatomiska kunskaper och erfarenhet.

Det är vanligt att både män och kvinnor störs av små oregelbundenheter eller knölar på näsryggen, och önskar en rakare och jämnare profil. Fillers kan effektivt justera dessa ojämnheter och skapa en mer harmonisk näsa.

Det är också vanligt att ha en nästipp som pekar nedåt. Även detta kan lösas med hjälp av fillers, vilket ger näsan ett estetiskt lyft.

Vissa personer upplever att deras näsrygg saknar volym och kan ha en inåtbuktande form, likt en skidbacke. Fillers kan bygga upp och jämna ut näsryggen, skapa en rakare och mer estetiskt tilltalande näsprofil.

Allt fler väljer att behandla sin näsa med fillers istället för att genomgå en kirurgisk näsplastik. Det finns flera fördelar med detta, bland annat en betydligt kortare återhämtningstid och en stor prisskillnad.

En näsbehandling med fillers håller vanligtvis i 6-12 månader, men hållbarheten varierar beroende på individuella faktorer och livsvanor.

Nästa lediga tid: 2024-08-11

Före- och efterbild på Näsa behandlad med Fillers
Välj din filler
Du behandlas alltid av vår legitimerade specialistsjuksköterska

Trevligt bemötande och fantastisk service. Kommer definitivt att gå tillbaka!

Eugenia
Behandling: Fillers

En otroligt trevlig och professionell tjej! Jag vart extremt nöjd över resultatet och kommer definitivt komma tillbaka!

Felicia L.
Behandling: Fillers