Fillersbehandlingar

Fillers

Fillers är en populär och effektiv behandling inom estetisk medicin. På Novia Kliniken erbjuder vi ett brett sortiment av fillerbehandlingar som hjälper dig att förbättra ditt utseende och återställa ditt ansiktes yngre konturer på ett säkert och professionellt sätt.

Fillers är icke-kirurgiska injektioner som används för att öka volymen och fylligheten i ansiktet, vilket kan reducera rynkor, linjer och veck. De kan också användas för att framhäva dina ansiktsdrag, som läppar, kindben och haka. Fillers består huvudsakligen av hyaluronsyra, en naturlig förening som finns i vår hud som bidrar till fyllighet och spänst.

När du besöker Novia Kliniken för en fillerbehandling kommer du att få en personlig konsultation med vår erfarna specialistsjuksköterska. Under konsultationen kommer ni att diskutera dina önskemål, förväntningar och eventuella risker eller biverkningar. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg och informerad inför behandlingen.

På Novia Kliniken använder vi oss av kvalitetsfillers från Juvéderm och Revolax.

En fillerbehandling tar vanligtvis cirka 30-60 minuter att genomföra, och resultatet syns omedelbart efter behandlingen. Effekten av fillers varar vanligtvis i 6-18 månader, men detta kan variera beroende på individens livsvanor och behandlingsområde.

På Novia Kliniken strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga behandlingen samt ge råd och stöd genom hela processen. Tveka inte att kontakta oss för att boka en konsultation eller om du har några frågor om våra fillerbehandlingar.

Boka din tid nu!

Du kan själv avboka din tid fram till 48 timmar innan ditt besök.