Botoxbehandlingar

Botox

Botox, även känt som botulinumtoxin, är en av de mest populära och effektiva behandlingarna inom estetisk medicin. På Novia Kliniken erbjuder vi ett brett utbud av botoxbehandlingar som hjälper dig att förbättra ditt utseende och minska dina besvär på ett säkert och professionellt sätt.

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla en mängd olika medicinska och kosmetiska problem. Det fungerar genom att blockera nervsignalerna till musklerna, vilket resulterar i minskad muskelaktivitet. Detta gör botox effektivt för att reducera rynkor och linjer, behandla överdriven svettning, minska käkmusklerna och lindra migrän, med mera.

När du besöker Novia Kliniken för en botoxbehandling kommer du att få en personlig konsultation med vår erfarna specialistsjuksköterska. Under konsultationen kommer ni tillsammans att diskutera dina önskemål, förväntningar och eventuella risker eller biverkningar. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg och informerad inför behandlingen.

Vid botoxbehandlingar använder vi oss av Dysport som är ett väl beprövat botulinumtoxin.

En botoxbehandling tar vanligtvis cirka 30 minuter att genomföra, och resultatet börjar synas inom några dagar till en vecka efter behandlingen. Effekten av Botox varar vanligtvis i 3-4 månader, men detta kan variera beroende på individens livsvanor och behandlingsområde. För att upprätthålla resultatet behöver man göra en ny behandling när effekten av den första behandlingen börjar avta - dock tidigast efter tre månader.

På Novia Kliniken strävar vi efter att erbjuda den bästa möjliga behandlingen samt ge råd och stöd genom hela processen. Tveka inte att kontakta oss för att boka en konsultation eller om du har några frågor om våra botoxbehandlingar.

Boka din tid nu!

Vår sjuksköterska kan ge dig fantastiska resultat!

Du kan själv avboka din tid fram till 48 timmar innan besöket.