Botox

Ta bort rynkor och föryngra ditt utseende med Botox

Boka din tid nu!

Välj önskad behandling

Om Botox

Botox har en temporär muskelavslappnande effekt och är en av de mest populära injektionsbehandlingarna världen över. Botox kan användas för att motverka rynkor men också för estetiska justeringar så som assymetrier i ansiktet. Exempelvis kan man genom injektioner i pannan lyfta ögonbrynen eller smalna av ansiktet med hjälp av Botox i käkmusklerna.

Botox används dessutom inom flera medicinska områden för att motverka bland annat spänningshuvudvärk, tandgnissling samt muskelspasmer.

För att skapa alla olika ansiktsuttryck finns det 43 muskler i ansiktet. När musklerna drar ihop sig skapas det veck i huden. Vissa syns endast när musklerna aktiveras, medan andra veck även syns vid avslappnat tillstånd. Med åren blir vecken djupare och mer framträdande. Genom att behandla specifika områden med Botox kan man bli av med dessa statiska rynkor.

Vid botoxbehandlingar på vår klinik använder vi oss av Botox från Allergan. Detta är originalprodukten av Botox som använts sedan Botox kom till marknaden. Allergans Botulinum Toxin Type A har fullständig produktbeskrivning på FASS, är FDA-godkänd samt godkänd för samtliga behandlingsområden.

Full effekt av en Botoxbehandling uppnås efter ca 14 dagar. Hållbarheten är individuell och varierar beroende på behandlingsområde och livsvanor.

Prislista

Antal områden Pris
1 område 1 500kr
2 områden 2 500kr
3 områden 3 000 kr
4 områden 3 500 kr
Behandling Antal områden
Lip flip 1 område
Ögonbrynslyft 1 område
Kråksparkar 1 område
Glabella (Argrynka) 1 område
Panna + Glabella 2 områden
Masseter (Käkmuskler) 2 områden

Behandlingstid

ca 30-45 minuter

Hållbarhet

Upp till 6 månader

Några bilder på våra nöjda kunder

Vi vill gärna visa dig ett par exempel på hur fina våra kunder ser ut när dom lämnar kliniken.

Noviakliniken Novia Kliniken

Novia Kliniken är en skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar.

© 2020 Novia Life AB (559237-8987)

Sysslomansgatan 8, Uppsala