Fillers läppar

Vi utför både läppförstoringar och konturförstärkningar

Boka din tid nu!

Välj önskad behandling

Om fillersbehandlingar i läppar

Det finns många anledningar till varför man vill behandla sina läppar med fillers. Ofta vill man förstärka eller återställa läpparnas naturliga form. I vissa fall finns det anledning att justera ojämnheter och assymetrier. Oavsett anledning kan vi på Novia Kliniken hjälpa dig.

Läppkonturering innebär att man injicerar fillers i läpplinjen för att förstärka läppkonturerna utan att göra en volymförändring. Läppförstoring innebär injektioner i över/underläpp. Båda behandlingarna går att göras separat eller i kombination.

Med åldern minskar produktionen av hyaluronsyra i kroppen. Detta medför att dina läppars elasticitet minskar, veck bildas och volymen reduceras.

En fillersbehandling är temporär då det sker en kontinuerlig nedbrytning av hyaluronsyra i kroppen. En läppbehandling med fillers håller vanligtvis i 6-12 månader. Vid upprepade behandlingar kan resultatet kvarstå under en längre period.

På Novia Kliniken utgår vi alltid ifrån dina läppars anatomi och förutsättningar. Tillsammans med en sjuksköterska kommer ni gemensamt fram till hur din behandling ska utformas.

Prislista

Volym Juvéderm Revolax
0.5 ml 2 200 kr -
1.0 ml 3 500 kr 2 500 kr

Behandlingstid

ca 45 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Några bilder på våra nöjda kunder

Vi vill gärna visa dig ett par exempel på hur fina våra kunder ser ut när dom lämnar kliniken.

Noviakliniken Novia Kliniken

Novia Kliniken är en skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar.

© 2020 Novia Life AB (559237-8987)

Armégatan 36A, Solna