Fillers: Läppar

Produktinformation

2 500 kr

Reviews

5 av 5 stjärnor

15 recensioner på Google

Det finns många anledningar till varför man vill behandla sina läppar med fillers. Ofta vill man förstärka eller återställa läpparnas naturliga form. I vissa fall finns det anledning att justera ojämnheter och assymetrier. Oavsett anledning kan vi på Novia Kliniken hjälpa dig.

Läppkonturering innebär att man injicerar fillers i läpplinjen för att förstärka läppkonturerna utan att göra en volymförändring. Läppförstoring innebär injektioner i över/underläpp. Båda behandlingarna går att göras separat eller i kombination.

Med åldern minskar produktionen av hyaluronsyra i kroppen. Detta medför att dina läppars elasticitet minskar, veck bildas och volymen reduceras. Detta går att återställa med fillers.

En fillersbehandling är temporär då det sker en kontinuerlig nedbrytning av hyaluronsyra i kroppen. En läppbehandling med fillers håller vanligtvis i 6-12 månader. Vid upprepade behandlingar kan resultatet kvarstå under en längre period.

På Novia Kliniken utgår vi alltid ifrån dina läppars anatomi och förutsättningar. Tillsammans med vår sjuksköterska kommer ni gemensamt fram till hur din behandling ska utformas. Vid behandling av läppar använder vi oss av Juvéderms Ultra Smile 0.5 ml. Detta är en fantastisk filler som är speciellt anpassad för läppar.

Tid finns på lördag nästa vecka

Efterbild på Läppar behandlade med Fillers
Du behandlas alltid av vår legitimerade specialistsjuksköterska

Trevligt bemötande och fantastisk service. Kommer definitivt att gå tillbaka!

Eugenia
Behandling: Fillers

Helt fantastisk! Kommer aldrig att gå till en annan klinik, personal, miljö och allt annat var hur bra som helst, kände mig helt trygg och är så nöjd med resultatet, naturligt och helt perfekt! Rekommenderar alla att gå hit!

Fanny V.
Behandling: Fillers