Fillers ansikte

Vi hjälper dig att förstärka dina kindben, käklinje och haka med fillers

Boka din tid nu!

Välj önskad behandling

Fillers för kinder

Alla ansikten ser olika ut och har olika förutsättningar. Med hjälp av fillersinjektioner kan man bygga upp eller återskapa önskad volym. Markerade och tydliga kindben anses ofta vara ett feminint drag och kan även bidra till att ansiktet ser smalare ut.

Saknar du tydliga kindben, vill du framhäva dem ytterligare eller har kinderna med åren förlorat volym? Vi på Novia Kliniken besitter kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig oavsett vilken förändring du vill genomföra.

På vår klinik använder vi oss av en speciell mätmetod för att mäta ut viktiga punkter i ditt ansikte. Dessa används därefter som utgångspunkt vid genomförandet av din behandling. På så sätt säkerställer vi att du får en väl balanserad förändring anpassad efter ditt ansikte.

Hållbarheten är individuell och varierar beroende på behandlingsområde och livsvanor.

Prislista kinder

Volym Juvéderm Revolax
1.0 ml 3 500 kr 2 500 kr
2.0 ml 6 500 kr 4 500 kr

Behandlingstid

ca 45 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Fillers för käklinje och haka

För dig som önskar förstärka dina ansiktsdrag finns möjligheten att behandla din käklinje och haka med fillers. Många som väljer att behandla käklinjen är nöjda med hur de ser ut rakt framifrån men önskar en starkare profil.

Det kan finnas fler anledningar till att man vill behandla sin haka med fillers. En del personer vill uppnå ett smalare utseende med hjälp av en v-formad haka medan andra vill fylla ut en hakgrop. Vissa med mindre haka väljer att göra en fillersbehandling så att hakan blir mer proportionerlig i förhållande till resten av ansiktet.

Dessa behandlingar är vanliga både hos kvinnor och män. Många kvinnor strävar efter ett smalare och mer feminint ansikte medan män ofta söker efter mer markerade käkben och en bredare haka. Oavsett vad du är ute efter kan vi på Novia Kliniken på ett tryggt och säkert sätt hjälpa dig att nå dina önskemål.

Hållbarheten är individuell och varierar beroende på behandlingsområde och livsvanor.

Prislista käklinje och haka

Volym Juvéderm Revolax
1.0 ml 3 490 kr 2 490 kr
2.0 ml 6 490 kr 4 490 kr
Extra ml 2 490 kr 1 490 kr
Behandling Rek. volym
Käklinje 2-4 ml
Haka 1-2 ml

Behandlingstid

ca 45 minuter

Hållbarhet

1-2 år

Några bilder på våra nöjda kunder

Vi vill gärna visa dig ett par exempel på hur fina våra kunder ser ut när dom lämnar kliniken.

Noviakliniken Novia Kliniken

Novia Kliniken är en skönhetsklinik som utför trygga och säkra behandlingar.

© 2020 Novia Life AB (559237-8987)

Armégatan 36A, Solna