Fillers ansikte

Fillers i kindben, käklinje och haka

“Proffsigt, fräscht, otroligt bra bemötande och en super förmåga i form av att se vad som passar dina drag och ändå få ett naturligt resultat.”

Lena
Behandling: Fillers

Förnya och förbättra ditt ansikte med fillers och botox - en guide till dessa skönhetsbehandlingar

I en värld där utseende spelar en allt större roll är det viktigt att känna sig självsäker och nöjd med sitt eget utseende. På Novia Kliniken i Solna erbjuder vi en rad olika behandlingar för att förbättra och föryngra dina ansiktsdrag.

Kinder

Kinderna är en väsentlig del av ansiktets struktur och en viktig faktor för en ung och fräsch look. Med tiden kan dock kinderna tappa volym och bli mindre markerade. Det är här fillers kommer in i bilden. Med en fillersbehandling kan vi återställa kindernas volym och ge dem ett lyft som bidrar till ett yngre utseende.

Valet av behandling och dess utförande beror på dina individuella behov och önskemål, och vår sjuksköterska är redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Läs mer om och boka fillersbehandling för kinderna →

Käklinjen

En väldefinierad käklinje kan göra stor skillnad för ditt ansiktes uttryck och balans. Vissa personer kanske vill förstärka sin käklinje för att skapa en mer markerad profil, medan andra kanske vill mjuka upp en alltför kraftig käklinje. Fillers kan användas för att nå båda dessa mål.

Fillers injiceras längs käklinjen för att skapa mer volym och definition.

Läs mer om och boka fillers för käklinjen →

Hakan

Hakan är en annan viktig del av ansiktets struktur och kan påverka hur ansiktet uppfattas i sin helhet. En proportionerlig haka kan bidra till en balanserad profil och ge ansiktet en mer symmetrisk känsla.

Fillers kan användas för att ge hakan mer volym och skapa en mer markerad och proportionerlig profil.

Läs mer om och boka fillers för hakan →