Fillers ansiktslinjer

Fillers för nasolabiala veck och sura mungipor

“Bästa resultaten och ett mycket proffsigt bemötande, rekommenderar verkligen 👌”

Elin P.
Behandling: Botox & fillers

Vi på Novia Kliniken i Solna är stolta över att erbjuda en rad högkvalitativa och säkra fillersbehandlingar för att förbättra dina ansiktsdrag och ge dig det utseende du alltid har drömt om. I denna artikel kommer vi att presentera två av våra populära behandlingar: nasolabiala veck och sura mungipor. Vi kommer också att förklara hur dessa behandlingar fungerar och vad du kan förvänta dig av dem.

Nasolabiala veck

Nasolabiala veck är de linjer eller veck som går från näsvingarna till mungiporna. Med åldern kan dessa linjer bli mer framträdande och ge ansiktet ett åldrat utseende. Fillersbehandlingar för nasolabiala veck syftar till att återställa volymen och fylligheten i detta område och minska djupet av linjerna.

Behandlingen involverar injektion av fillers i behandlingsområdet. Fillern ger stöd åt hud och vävnad, vilket resulterar i att vecken mjukas upp och att huden ser fylligare och yngre ut.

Läs mer om och boka fillersbehandling för nasolabiala veck

Sura mungipor

Sura mungipor, även kända som marionettlinjer, är de linjer som går från mungiporna ner mot hakan. Dessa linjer kan ge ansiktet ett surt och missnöjt utseende och kan förvärras med åldern.

Målet med fillersbehandlingar för sura mungipor är att återinföra volym i denna del av ansiktet och dämpa linjernas synlighet.

Precis som med nasolabiala veck, involverar behandlingen av sura mungipor injektion av fillers i behandlingsområdet. Fillern hjälper till att ge stöd åt huden och mjuka upp linjerna, vilket resulterar i ett mer avslappnat och yngre utseende.

Läs mer om och boka fillers för sura mungipor